miercuri, 13 mai 2009

Bucuresti. Luni. 11 mai 2009.

Luni.11 mai 2009.ora 10.00.Tutoriat II.Olimpiadele Comunicarii.

Insomnia s-a prezentat cu ganduri mari la al doilea tutoriat. Am fost un pic dezorientati de prezentarile in plen pentru ca la prima intalnire ni se spusese ca vom discuta cu tutorele fiecare echipa, in privat cate zece minute, dar cum asta era deja o problema de organizare ne-am adaptat. A fost interesant sa vedem cat de bine, sau nu, s-a pregatit colegii nostrii, pana acum. Brief-urile sunt destul de variate ca sa nu isi puna nimeni problema ca se fura idei creative, dar cand vine vorba de strategii si tactici, din punctul meu de vedere, astea, pot fi adaptate. Cele mai importante sfaturi, cred eu, ca au fost cele legate de "public speaking". Mi-a placut si ca organizatorii au explicat in amanunt ce si cum se va intampla la prezentarile publice.

Luni.11 mai 2009. ora 12.30. Prezentare client. ANA.

Suntem foarte fericiti ca avem un client ca ANA. Am fost asteptati, la iesirea de la tutoriat, de domnul Petre Craciun si de domnisoara Mihaela, reprezentantii ANA si am plecat impreuna, la sediu, sa discutam despre ce lucrasem pana atunci.

Luni.11 mai 2009. ora 13.40. Intalnire cu Domnul Subsecretar de Stat Toma Rus. Ministerul Administratiei si Internelor .

Reprezentantii ANA au aranjat pentru noi o intalnire cu domnul Subsecretar de Stat, ca sa cunoastem un pic mai bine conceptul pe care a fost creata ANA si oamenii care au avut initiativa. Ne-am facut o idee despre ce este ANA pentru Ministerul Administratei si Internelor si care ar trebui sa fie viitorul agentiei indiferent daca acesta va fi in cadru actual de subordonare sau in subordonarea Ministerului Sanatatii.
Nu s-a discutat foarte mult despre ideea de campanie la care lucram noi, dar a fost un exercitiu perfect de cunoastere a clientului.
Totodata, domnul Toma Rus a fost unul dintre putinii oameni care s-a interesat de partea organizatorica a participarii noastre la Olimpiade si ii multumim pentru oportunitatea de cazare oferita.

Luni. 11 mai 2009.ora 14.30. Intalnire cu specialisti si adicti. CAIA-Pantelimon.

Imediat dupa vizita la Minister am plecat spre Centru de Asistenta Integrata a Adictilor-Pantelimon. Am cunoscut aici un psiholog si un adict cu care am discutat despre viabilitatea si realismul ideii de campanie la care lucram. Intalnirea asta a fost una dintre cele mai productive, de departe. Pe langa sfaturile si informatiile pe care le-am primit de la psihologul, care are contact zilnic cu adiciti, am avut ocazia sa cunoastem si noi un fost consumator, venit la centru pentru tratament si consiliere. Trebuie sa spun ca am facut o groaza de research pentru tema primita si ca am inceput discutia cu el oarecum stiind ce ne-ar putea spune, dar pe langa faptul ca ne-a infirmat sau confirmat cunostintele, ne-a facut sa intelegem cat de mult e nevoie de o campanie de genul celei pe care trebuie noi sa o concepem.

Luni. 11 mai 2009.ora 15.00 PM. Pauza de masa. O pizzerie.

Abia dupa-amiaza ne-am dat seama cat de foame ne era, dar mai erau multe de povestit cu domnul Petre, reprezentantul ANA, asa ca, la invitatia dansului, am imbinat utilul cu placutul. Am reusit sa dezbatem ideile de pana acum si sa ajungem la o forma cat de cat finala dupa care am pornit sper Cluj.

Cel putin pe ziua de luni putem sa spunem: Mission Accomplished.

Ex-blond,
Ioana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu