miercuri, 29 aprilie 2009

Shiver

Preselectiile au insemnat un trip de o saptamana la Bucuresti.. [care inca e in curs de derulare].

Cu orasul eram obisnuita si atat. Noptile petrecute la internat [vezi Grup scolar Nichita Stanescu] au fost in prima faza destul de deprimante, dar pana la urma s-au dovedit a fi chiar funny ["mai, haideti sa lucram si la noi in camera, ca aici s-a incalzit si la noi inghetam"], dar mai ales utile si constructive.

Ziua preselectiilor cred ca nu o voi uita prea curand. O trezire la 6 dimineata, un dus rece- wake-up call, B-dul Poligrafiei- cautarea, emotiile de dinainte, adrenalina si bineinteles punctul culminant care se anunta pe ziua de sambata [25.04.2009], interviul in sine.
Odata asezati pe scaunele din fata juriului, totul s-a desfasurat cu viteza luminii [probabil si pentru ca s-a transformat intr-un dialog incitant :D]. Bucuria de dupa, entuziasmul, combinate cu doze mici de scepticism au plutit in atmosfera de-a lungul zilei. Insa the best is yet to come. La sugestia Oanei am verificat mail-ul pe la 19:00, dar Inbox-ul meu nu prezenta prea mare interes. Casuta de Spam insa, a consemnat calificarea echipei Insomnia in finala olimpiadelor. Fericire, uluire, curaj, incredere, senzatii si sentimente pe care vroiam sa le raspandim. Se pare ca nu era de-ajuns. Reteta zilei de neuitat a cuprins si o portie de spaima, resimtita prin cutremurul de sambata seara.

Conferintele s-au ridicat asteptarilor. Acum asteptam ziua de briefing si tutoriat. Sa vedem ce ne mai rezerva Olimpiadele..

Simo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu