duminică, 12 aprilie 2009

Ioana...

...sau mai bine zis blonda de la "Stiinte Politice Administrative si ale Comunicarii" cu agenda "minuscula" si roz pe care scrie "glamour". Sa incepem cu inceputul atunci cand ne-am intalnit in birtul acela foarte ciudat cu mesele instabile care nu seamana nici una cu cealalta si in care lumina aproape ca nu exista din cauza fumului pe care il tai cu cutitul. La prima noastra intalnire care a fost mai mult un "get to know each other" pentru ca pana atunci eu o cunosteam doar pe Simo, Ioana a stat pe un jilt imens in fata mea, fapt care mi s-a parut foarte comic, "hai frate cine mai are scaune sculptate din lemn care seamana cu un tron?".
Dupa ce am facut cunostinta si am vorbit despre vremea de afara si bla bla-uri despre care vorbesc oamenii care se intalnesc pentru prima data am inceput sa discutam despre aceasta olimpiada cu ocazia careia zic eu ca s-au legat prietenii care o sa dureze de acum incolo, Ioana pentru inceput s-a dovedit a fi persoana care aduce materialele de papetarie (nu stiu de unde, dar le-a adus), fapt care ne-a scutit pe ceilalti de alergat prin librarii si cautat creioane colorate, carioci si multe alte chestii .

Dupa cateva adunari in care am muncit si am facut foarte mult "brainstorching" asa cum imi place sa ii zic blonda s-a dovedit a fi o persona energica, cateodata ametitor de energica mai ales in momentele de dezbatere intre ea si "sefa" in care la un moment dat eu si adi ne puneam mainile in cap ne uitam unul la celalalt dupa care ii ziceam "dude, hai sa luam o gura de aer pe terasa". Mai sunt acele momente in care toti stam si ne gandim sau lucram cate ceva, ea incepe sa zambeasca iar toti ne uitam la ea si o intrebam ce s-a intamplat raspunsul venind pe un ton serios "nimic, nimic, ma uit la voi cat sunteti de seriosi si ma bufneste rasul" dupa care incepem toti sa radem, deschidem o pagina de youtube si ne amuzam cu filmulete postate de manelisti si asiatici care se filmeaza si canta. Ioana pe langa firea ei creativa si gandirea analitica este persoana care de cele mai multe ori ne face sa ne destindem si sa ne relaxam.

Cam atat pot sa zic despre blonda noastra pe care ma bucur ca am ajuns s-o cunosc.

Adyl

P.S. Poza pe care ti-a facut-o Adi in timp ce te strambai este geniala, chiar ar fi trebuit sa fie logo-ul echipei:P

Un comentariu:

  1. da tu stii de ce s-a facut blonda?
    pt ca in liceu facea cateodata vreo boacana si nu avea explicatii coerente.
    acum....e blonda...:)

    RăspundețiȘtergere